Holland House Beach

Holland House BeachTIP Aan de ene kant van het hotel het strand voor je deur, aan de andere kant van het hotel ga je taxfree shoppen. Wat een toplocatie! Dit charmante boutique-hotel ligt in hartje Philipsburg en biedt haar gasten een onvergetelijke vakantie in Nederlandse én Caribische sfeer! Beoordeeld met een 8.3!

Grand Cace

Als je op vakantie gaat naar Sint Maarten vergeet dan zeker niet om een bezoek te brengen aan het prachtige plaatsje Grand Cace!

Als je van lekker eten houdt dan moet je helemaal in deze plaats zijn. Dit van oudsher vissersdorpje heeft veel goede en verschillende restaurants. Sommige noemen deze plaats daarom 'The Restaurant Capital of the Caribbean' of korter 'Dining Capital'. In deze plaats zijn in totaal meer dan 40 restaurants. In Grand Cace kun je dus de gehele vakantie iedere avond in een ander restaurant gaan eten.

Ben je op Sint Maarten tussen januari en eind april? Dan moet je zeker op dinsdagavond naar dit plaatsje gaan. Er wordt dan namelijk iedere week een Caribisch festival georganiseerd. Dit is echt leuk om zelf een keer te ervaren!

Het strand van Grand Case is zeer geschikt voor kinderen en het is ook de perfecte locatie voor mooie snorkeltochten.