Vakantiehuizen Sint Maarten

Een vakantie in een vakantiehuis is heerlijk! Je staat op wanneer je wilt, je eet wanneer je wilt en de hele dag heb je de lekker tijd aan jezelf. Bovendien heb je in een vakantiehuis niet te maken met andere gasten dus je hebt heerlijk veel privacy. Op Sint Maarten staan genoeg vakantiehuizen in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Net wat jij wilt. Wij zochten de leukste voor je uit, je treft ze in onderstaand overzicht.
Vakantiehuis Villa Foxie Sint Maarten

Vakantiehuis Villa Foxie Booking.com

Direct aan het strand!

Zie jij jezelf hier al zitten op dit terras? Het uitzicht op zee is prachtig! Villa Foxie heeft een fantastische ligging aan Great Bay, je wandelt zo het strand op. De woning heeft een ook een zwembad dus ook daar kun je verkoeling zoeken. Er is ruimte voor vier tot zes personen en er zijn twee slaapkamers. Wil je naar Philipsburg om te shoppen dan hoef je maar een klein stukje te lopen. De villa is omheind met een poort zodat je altijd een veilig gevoel hebt. Buiten is een barbecue zodat je gezellig buiten kunt eten. Wat een heerlijke vakantie! Beoordeeld met een 9.8!
Vakantiehuis Villa Twin Palms Sint Maarten

Vakantiehuis Villa Twin Palms Booking.com

Zwembad!

Zoek jij een vakantievilla om je vakantie op Sint Maarten door te brengen? Dan is Villa Twin Palms een aanrader! De vakantiewoning ligt aan Dawn Beach en is heerlijk luxe ingericht. Buiten is een fijn zwembad om heerlijk in te dobberen. En met dit uitzicht zouden wij het wel even uithouden in het zwembad, waanzinnig! Het terras is gedeeltelijk overdekt zodat je er tot in de late uurtjes nog lekker kunt genieten van een drankje. Proost!